Automatizări - Bertha Com
15952
page-template-default,page,page-id-15952,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

 Automatizări porți și bariere

 

 

Sisteme de automatizări pentru porți batante și rulante de uz rezidențial și industrial proiectate să vă ofere confort și calitate.

Sisteme de automatizări Nice

Sistemul de automatizare NICE crește valoarea casei Dvs. făcând activitățile zilnice mai simple și mai confortabile. Sistemul NICE vă oferă cea mai largă gamă de produse începând de la automatizări pentru uși de garaj rezidențiale și industriale, porți rulante și batante, bariere rapide și acces de intrări controlate.

Bariere automate, recomandate pentru intrările în parcările instituțiilor publice.

Sisteme de automatizări EurosanDOOR pentru uși de garaj și porți batante

-se poate dota cu selector digital fără fir (funcționabilitate ca și o telecomandă)
-căsuța este dotată cu o tijă care prin deblocare face posibilă manevrarea ușii (coborâre-urcare) fără a se acționa simultan deblocatorul cu ridicarea ușii.
Controlor universal pentru porți și bariere electrice- sistemul prin telefon GSM GATE CONTROL

Controlul (deschiderea/închiderea) porților și barierelor electrice prin apel GSM gratuit cu identificarea numărului apelant, se poate face doar de la numere de telefon autorizate, setate în prealabil.

gfg