Rampe - Bertha Com
15959
page-template-default,page,page-id-15959,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Rampe

 

Sisteme pentru încărcarea descărcarea mărfurilor compuse din rampe hidraulice și sasuri de etanșare.
Rampele de egalizare sunt punți de legătură mobile între suprafața de stocare și camioanele care încarcă sau descarcă marfă . Sunt acționate hidraulic cu panou de comandă . Produsele “TECNOINDUSTRIALE” sunt făcute să funcționeze de-a lungul a multori ani. Din acest motiv “TECNOINDUSTRIALE” este un producător important pe piață ușilor industriale.

r

 

Burduf-ul de etanșare are o structură metalică cu cadruri duble conectate prin braturi de suspensie, părțile superioare și laterale ale burdufurilor de etanșare sunt realizate din cauciuc negru întărit și ridigizat antitaiere și antiuzura, foarte rezistent la abraziuni și la temperaturi scăzute, poziționat în așa fel încât să mențină aderență la caroseria camionului  asigurând o etanșare perfectă între interiorul halei și caroseria camionului.