Uşi de garajj - Bertha Com
16435
page-template-default,page,page-id-16435,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

 
Uși de garaj secționale

Rezidențiale și Industriale (EurosanDoor)

 

 

uu

Caracteristicile generale ale uși lor de garaj comercializate de Bertha Craiova:

 

Feroneria ușilor de garaj Bertha, șinele de rulare verticale și orizontale, piesele de legătură a ușii, deci întreaga feronerie este de marcă Flexi Force-Olanda, cel mai mare producător în acest domeniu.

 

Panourile uși lor de garaj au o grosime de 40 mm, partea exterioară și interioară este din tablă de oțel zincat de 0,8 mm grosime și spumă poliuretanică presată între cele două table de oțel, permit izolarea golurilor finisate și sunt de origine Tecsedo-Elveția.

 

Închiderea ermetică este o proprietate de bază a uși de garaj și este asigurată de cele patru chedere de etanșare: două chedere montate lateral pe șinele verticale de rulare, un cheder superior și un cheder inferior cu o corigare de nivel de 2 cm, montat pe un profil de aluminiu inferior.

 

Arcurile torsionale a ușilor de garaj sunt fabricate din oțel și sunt pentru 25.000-100.000 de cicluri de deschideri-închideri ușii de garaj secționale.

 

Rularea silențioasă a ușii de garaj este realizată cu ajutorul rolelor din teflon cu rulmenți și de arcurile de torsiune montate pe buiandrug sau după șinele orizontale sub plafon, care prin proiectarea lor nu se ating de șinele de rulare, iar prin aceste accesorii deschiderea și închiderea manuală a ușilor este foarte ușoară uși de garaj secționale.

 

Deschidera și închiderea uși lor de garaj se poate efectua manual sau prin sistem de automatizare cu telecomand ă uși de garaj secționale

 

Ușile de garaj secționale se găsesc într-o gamă largă de modele (casetat, dungi late, dungi înguste, neted fără model, stukko), culori (alb, stejar auriu, mahon, nuc, verde) și dimensiuni, din dorință de a sporii eleganță și comfortul casei dvs.

 

Frumusețea ușilor de garaj este completată de utilizarea în siguranță, fiind prevăzute standard cu sistem de protecție contra prinderii degetelor (la ușile rezidențiale).

 

Firma Bertha Com comercializează sisteme de automatizări pentru uși de garaj secționale, porți batante și culisante. Oferta noastră cuprinde uși de garaj și accesorii de cea mai bună calitate la un preț competitiv, servicii de un înalt profesionalism ce vă oferă siguranța unei colaborări fructuoase pe termen lung.

 

Uși de garaj tip rulou termoizolante cu motor electric și acționare prin buton. Caracteristici:

 

-lamelă din aluminiu izolat cu spumă poliuretanică

-ghidaje lățime 100 mm, aluminiu extrudat, prevăzut cu perii colectoare pentru praf, zăpada, etc

-motor: protecție la supraîncălzire

-temperatură de lucru: -20 grade C… + 55 grade C

-console din oțel galvanizat cu sistem de culisare mobil, pentru fixarea axului

-set telecomandă: prod. Building Plastic Belgia, mod de lucru: sus-stop-jos-stop

-posibilitate legare fotocelule

-garnitură închidere 2,5 cm, cauciuc EPDM

 

Toate elementele constructive sunt în conformitate cu normele europene