CALITATE LA STANDARDE ÎNALTE !

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul comercializării și montării ușilor de garaj secționale rezidențiale și industriale, SC BERTHA COM SRL a urmărit în tot acest timp satisfacerea clienților și a nevoilor acestora, lucru pe care am reusit sa il atingem de fiecare data. Usi garaj sectionale automatizari porti Craiova.

Serviciile noastre

ÎNCREDERE ȘI SIGURANȚA !

În showroom-ul nostru ai ocazia de a testa funcționalitatea ușii de garaj, beneficiezi de consiliere pentru a face cea mai bună alegere și, cu siguranță, te vei convinge de calitatea produselor noastre ! Usi de garaj sectionale si automatizari porti Craiova

 

Fa-ne o vizita in showroom

CLIENȚI MULȚUMIȚI !

Ne mândrim cu un portofoliu vast de clienți mulțumiți a căror uși de garaj funcționează perfect chiar și după 10 ani, printre care amintim cele mai cunoscute firme care au avut încredere și siguranță în noi:

Nitela Impex SRL, Auto Kappa SRL, Veropan SRL, Dumagas Agri SRL, Primaserv SRL, Colin Group SRL, Ecoplant SRL, Bujorului Residence SRL, Alpha Construct Sistem SA, Next Maintenance SRL, Teldo Trans SRL, Platinum Investment Parteners, Biotur Exim SRL, Nord Service Autoracing, Biz Soluiton SRL, Azalis SRL, Malina Lux SRL, Comranado SRL, SE Bordnetze SRL, Combinatul de Celuloza si Hartie SA, I.T. Company SRL, Traflor Electric SRL.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT, SIGURANȚĂ, CONFORT ȘI CALITATE

SC BERTHA COM SRL are ca scop să îmbunătățească calitatea de viață a clienților simplificând mișcările de zi cu zi: siguranța de intrare și ieșire, cu un confort ridicat datorită produselor funcționale cu un design futurist, pentru a se bucura pe deplin de spațiul în care locuiesc. Usi de garaj sectionale si automatizari porti Craiova. Multumirea si siguranta clientilor nostri o redam prin mentenanta si interventia rapida in cazul eventualelor defectiuni.

SERIOZITATE

Construiește-ți un viitor mai bun cu noi !

REZOLVARE

Comunică-ne cerința ta, iar noi venim cu soluția !