01.

Uși de garaj secționale

Bertha Com comercializează uși de garaj secționale rezidențiale și industriale. Oferta noastră cuprinde uși de garaj și accesorii de cea mai bună calitate la un preț competitiv, servicii de un înalt profesionalism ce vă oferă siguranța unei colaborări fructuoase pe termen lung.

Panourile ușilor de garaj au o grosime de 40 mm, partea exterioară și interioară este din tablă de oțel zincat de 0,8 mm grosime și spumă poliuretanică presată între cele două table de oțel, permit izolarea golurilor finisate și sunt de origine Tecsedo-Elveția.

Puteți opta pentru uși de garaj rezidențiale sau industriale cu deschidere manuală sau automată.Pentru ușile industriale varianta manuală este actionată prin reductor pe lanț. Varianta automatizată, atât pentru ușile rezidențiale cât și pentru cele industriale este recomandat unul dintre sistemele NICE special concepute în funcție de dimensiunea și greutatea ușii. Servicii montaj usi garaj automatizari porti

Vezi imagini usi sectionale

02.

Uși de garaj tip rulou

Uși de garaj tip rulou termoizolante cu motor electric și acționare prin buton. Caracteristici:
-lamelă din aluminiu izolat cu spumă poliuretanică
-ghidaje lățime 100 mm, aluminiu extrudat, prevăzut cu perii colectoare pentru praf, zăpadă, etc
-motor: protecție la supraîncălzire
-temperatură de lucru: -20 grade C… + 55 grade C
-console din oțel galvanizat cu sistem de culisare mobil, pentru fixarea axului
-set telecomandă: prod. Building Plastic Belgia, mod de lucru: sus-stop-jos-stop
-posibilitate legare fotocelule
-garnitură închidere 2,5 cm, cauciuc EPDM

Vezi imagini usi tip rulou

03.

Automatizări pentru porţi batante și culisante

Sisteme de automatizări pentru porți batante și culisante de uz rezidențial și industrial proiectate să vă ofere confort și calitate.

Sistemul de automatizare NICE crește valoarea casei Dvs. făcând activitățile zilnice mai simple și mai confortabile. Sistemul NICE vă oferă cea mai largă gamă de produse începând de la automatizări pentru uși de garaj rezidențiale și industriale, porți rulante și batante, bariere rapide și acces de intrări controlate.

Vezi imagini automatizari

04.

Bariere automate

Bariere automate, recomandate pentru intrările în parcările instituțiilor publice. Controlor universal pentru porți și bariere electrice- sistemul prin telefon GSM GATE CONTROL

Controlul (deschiderea/închiderea) porților și barierelor electrice prin apel GSM gratuit cu identificarea numărului apelant, se poate face doar de la numere de telefon autorizate, setate în prealabil.

Vezi imagini bariere

05.

Grilaje

Grilajele de protecție interioare și exterioare sunt potrivite pentru protecția intrărilor magazinelor și a vitrinelor.

În prezent distribuim peste 40 de tipuri de grilaje și jaluzele.

Grilajele și jaluzelele în funcție de greutatea și dimensiunea lor se pot acționa manual sau prin sistem de automatizare.

06.

Uși pietonale, geamuri și alte accesorii

În funcție de preferitele dumneavoastră puteți opta pentru un design unic al ușii de garaj prin montarea ușii pietonale, geamurilor sau a altor accesorii. Servicii montaj usi garaj automatizari porti

07.

Rampe

Rampe de egalizare
Rampele reprezintă o soluţie adecvată pentru orice modul de încărcare.
Ele pot fi de două tipuri: rampe de egalizare hidraulice sau rampe de egalizare încastrate.

Rampe de egalizare electrohidraulice
Acestea se mai numesc și rampe suspendate deoarece nu necesita un precadru de montaj.
Platforma rampei economiseşte distanţa şi înălţimea dintre modulele de încărcare şi remorcile camioanelor, pentru a se poziţiona în mod ferm pe podeaua acestora.

Rampe de egalizare încastrate

Rampele cu structura încastrată necesită un precadru pentru a fi fixate în fosă.
Acest precadru se instalează în momentul în care se realizează turnarea în cofraj a fosei.
Prezintă enormul avantaj de a fi pur şi simplu unite de fosă prin cordoane de sudură, ceea ce îi conferă o flexibilitate ridicată în momentul înlocuirii, al mutării şi/sau al schimbării cu alt echipament tehnic.

Vezi imagini rampe

08.

Sasuri

Burduf de etansare sau sasuri de etansare
Sunt sisteme care asigură izolarea termică între camion si hala de depozitare și permit încărcarea (sau descărcarea) în siguranță a mărfurilor în tiruri/camioane. Practic mărfurile nu iau contact cu mediul extern în timpul incărcării/descărcării. Servicii montaj usi garaj automatizari porti

Vezi imagini sasuri